Veckans lunch

 
7 Oktober – 11 Oktober
Måndag
Kålpudding med gräddsås och lingon
Stekt panerad rödspätta med skagenröra, dill och citron
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk alt. löksås och lingon
Ångad kolja med champinjoner, bacon, lök och Sandefjordssås
Onsdag
Rimmat fläsklägg med rotmos och senap
Bakad lax med blomkålspuré, brynt smör, chili, räkor och persilja
Torsdag
Stekt kyckling med sesamstekt broccoli, chilimajonnäs och rostad potatis
Saffransdoftande fiskgryta med vitlöksbröd
Fredag
Hjortfärsbiff med svarta vinbär, broccoli och svampsås
Bakad fiskfilé med Chevré crème, betor och mandel 
Hela veckan:
Pasta carbonara med äggula och parmesan
Bakad rotselleri med svamp, misomajonnäs, äpple och hasselnötter
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
 

Vi Catrar också se längre ned på sidan