Veckans lunch

 
22 april – 26 april
Måndag
Kalvfärsbullar med tomatsås, gremolata, stuvade makaroner och parmesan
Bakad kolja med gubbröra, dill och brynt smör
Tisdag
Fläsknoisette med tomatconcassé, bacon, purjolök och potatispuré
Ångad kolja med räkor, ägg, persilja och vitvinssås
Onsdag
Biff Lindström med persiljesmör, dijonaise och friterad potatis
Stekt torsk med skaldjursrisotto, räkor, fänkål och dill
Torsdag
Stekt kyckling med ratatouille och krämig purjolökspotatis
Stekt fiskfilé med rödbetor, kapris, pepparrotsmajonnäs och brynt smör
Fredag
Biff minute, gräddkokt purjolök, bacon, rödvinssås och potatispuré
Bakad torsk med broccoli, mandel, vitvinssås och potatispuré
Hela veckan:
Quesadilla-kryddig nötfärs, tomatsalsa, crèmefraiche, sallad och majs
Råraka-svamp, grönt, spetskål och ramslöksmajonnäs
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
Välkomna!!
 

Vi Catrar också se längre ned på sidan