3 februari – 7 februari
Måndag
Kålpudding med gräddsås, lingon och kokt potatis
Stekt torsk med skagenröra, dill och potatispuré
Tisdag
Långbakad karré, äpple, rödvinssås, jordärtskocksgratäng
Ostgratinerad kolja med broccoli, vitvinssås och potatispuré
Onsdag
Rimmat fläsklägg med rotmos och senap
Smörbakad regnbåge med räk-och dillhollandaise och krispig sallad
Torsdag
Friterad kyckling med sallad, ranchdressing och rostad potatis
Torsk med champinjoner, bacon, purjolök, rödvinssås och potatispuré
Fredag
Ryggbiff med tomat, bearnaisesås och pommes
Laxfärsbiff med bladspenat, vitvinssås, örtolja och potatispuré
Hela veckan:
Gulaschsoppa med ostig toast
Bakad spetskål med gräslöksmajonnäs, stråpotatis, machèsallad
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
Vi Catrar också se längre ned på sidan