Veckans lunch
29 Maj – 2 Juni
Måndag
Thüringer med caponata, fetaost, spenat och rostad potatis
Tomatbakad kolja med smörig purjolök, vitvinssås och potatispuré
Tisdag
Kryddsotad fläsksida med vitlöksyoghurt, chiliolja, bakad lök och tomat, pommes
Bakad torsk med räk-och gräslökshollandaise, sockerärtor och färsk potatis
Onsdag
Pannbiff med ramslökssmör, rödvinssås, stuvad sommarkål och rostad potatis
Ångad torsk med blåmusslor, vitlök, spenat, vitvinssås och potatispuré
Torsdag
Stekt kyckling – toast, tomat, currymajonnäs, sallad, lök, bacon och klyftpotatis
Saffransdoftande fiskgryta med räkor och ostpinne
Fredag
Biffstek med bacon, purjolök, champinjoner, rödvinssås och potatispuré
Bakad lax med ramslök, spenat, vitvinssås, rostad mandel och färskpotatis
Hela veckan:
Spaghetti Bolognese med parmesan
Halloumi, vitlöksyoghurt, chimichurri, tomat, vattenmelon och krutonger
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
Varmrökt lax med hjortronsås, sallad, ägg och färsk potatis
Välkomna!!