Veckans lunch

 
22  juli – 26  juli
Måndag
Gräddstuvad pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Bakad kolja med bellaverde, fetaostmajonnäs, tomat, chili, vitlök, basilika och olivolja
Tisdag
Helstekt fläskkarré med choronsås, tomatsallad, friterad potatis
Ångad kolja med räkor, citronslungad kål, brynt smör, örter
Onsdag
Lammrostbiff med ratatouille, fetaost, potatisgratäng
Bakad lax med ängamat och örter
Torsdag
Stekt kyckling med grönt, currysås och basmatiris
Bakad torsk med bladspenat, mandel, brynt smör och vitvinssås
Fredag
Skafferiets burgare med ost, champinjoner, tryffelmajonnäs, dijon, sallad, silverlök, pommes och chilidipp
Gravad lax med pepparrot, citron och dillstuvad potatis
Hela veckan:
Pasta Roma – ryggbiff, champinjoner, lök, svartpeppar, tryffelolja, grädde
Halloumi, quinoasallad, vitlökscrème, hallonvinägrett, rostade frön
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
Välkomna!!
 

Vi Catrar också se längre ned på sidan