Veckans lunch

 
21 Oktober – 25 Oktober
Måndag
Vaggeryds isterband med inlagd gulbeta och persiljestuvad potatis
Stekt havskatt med kryddig räkröra och citron
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås, lingon till båda
Fiskgryta med fänkål, tomat, rotfrukter, aioli och krutonger
Onsdag
Långbakad högrev med bacon, smålök, champinjoner, rödvinssås och potatispuré
Ångad kolja med morotspuré, rostad morot och smörad skaldjurssky
Torsdag
Stekt kyckling med caponata, kaprismajonnäs, sallad, rostad potatis
Friterad kolja med tomat-och persiljesallad, jalapeñomajonnäs och pommes
Fredag
Schnitzel med spetskål, ört smör, rödvinssås och råstekt potatis
Bakad torsk med dragonsmörsås, bacon, sockerärtor och stompad potatis
Hela veckan:
Pasta med räkor, basilika, chili, vitlök, tomat, grädde och purjolök
Surdegstoast med svampstuvning, friterad ostronskivling, karamelliserad lök, örter och gruyère
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
 

Vi Catrar också se längre ned på sidan