Veckans lunch

 
8 april – 12 april
Måndag
Pannbiff med pepparsås, gröna bönor, bacon 
Bakad kolja med gulbetor, kapris, smörsås och persilja
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås och lingon
Bakad kolja med bladspenat, blåmusslor, vitlök, vittvin och grädde
Onsdag
Kryddig karré på spett, majs-och tomatsalsa, koriandercrème och klyftpotatis
Sotad kolja-bakad rotselleri, äpple, purjolök, sandefjordssås och friterad potatis
Torsdag
Stekt kyckling med örtig rödvinssås, ramslök, jordärtskocka-och potatisgratäng
Stekt torsk med brynta champinjoner, bladspenat, pepparrot och brynt smör
Fredag
Friterad schnitzel – tonkatsu, spetskål, sesamcrème, chiligurka och basmatiris
Bakad kolja med ramslökssmör, vitvinssås, rostad mandel
Hela veckan:
Pasta med champinjoner, bladspenat, grädde och parmesan
Linguine- tomat, vitlök, basilika, chili, olivolja och parmesan
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
Välkomna!!
 

Vi Catrar också se längre ned på sidan