4 december – 8 december
Måndag
Honungsbakad karré med äpple, rosmarin, gräddsås och potatispuré
Stekt fisk med kryddig räkröra, citron och rostad potatis
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås och lingon
Ångad kolja med champinjoner, bladspenat, vitvinssås och potatispuré
Onsdag
Kalvköttbullar med tomatsås, linguini, gremolata och parmesan
Smörbakad kolja med broccolipuré, jalapeñoolja, friterad surdeg
Torsdag
Stekt kyckling med jordärtskockspuré, svamp, grönkål, brynt sojasmör
Bakad kolja med dillstuvad potatis och riven pepparrot
Fredag
Oxfärsbiff med tomat, vitlökssmör, sky, bakad lök och råstekt potatis
Bakad torsk med spetskål, purjolök, Sandefjords sås
Hela veckan:
Pasta med tomat, oliver, kapris, vitlök, chili, olivolja och parmesan
Bakad aubergine med tzatziki och tomatragu
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
Välkomna!!
Vi Catrar också se längre ned på sidan