Fredagskvällar


Fredagkvällar börjar15 Oktober

Förrätt
Grön tomatsoppa med picklade grönsaker och jalapeño
Halstrade pilgrimsmusslor med forellrom, gräslök och beurre blanc
Råbiff – dragon, krasse, allumette, syrad lök, pepparrot, kapris ½ eller hel med pommes
*************************************
Huvudrätt
Krämig pappardelle med svamp, timjan, citrus och gruyère
Bakad torsk med blåmusslor, broccoli, dragon och mandel
Kalv entrecote med svampcrème, tryffelmajonnäs, portvinsbakade lökar och hasselbackspotatis
**************************************
Dessert
Nyfriterad munk, med vaniljglass och salt jordnötskolacrunch
Crème brulée – med äpple, kanel och calvados
Skafferiets 3 praliner – Päronkonjak – Baileys och salt kola
Allt är vällagat och hemlagat som vanligt å vi lovar du blir både mätt å glad
Ring –  0510 – 20102 eller skriv till skafferiet.lidkoping@gmail.com

Varmt Välkomna!!