Mat/på bilden

Take away finns som vanligt hos oss

Veckans lunch

        10 maj till 14 maj
Vi Catrar också se längre ned på sidan

Måndag
 
Stekt kyckling med ramslökspasta och parmesan
Ångad torsk med vitvinssås, fänkål – och äppelsallad, potatispuré
Tisdag
Sotad kotlettrad av rapsgris, majs, coleslaw, BBQ och klyftpotatis
Stekt torsk med ägg-och persiljesås
Onsdag
Färsbiff med svampcanneloni, ruccola och parmesan
Ångad lax med spetskål och ramslökssås
Torsdag
Kristi himmelsfärdsdag… stängt..
Fredag
Schnitzel med ramslökssmör, citron, rödvinssås och stekt potatis
Bakad torsk med räk-och gräslöksmoussline, sockerärtor
Hela veckan
Friterad fetaost med grekisk sallad och tzatziki
Spaghetti bolognese med riven parmesan
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
Ryggbiff- macka, karamelliserad lök, pepparrot, krasse, majonnäs, picklad lök, pommes

Instagram-feed

Mat/catering

Kolla in vår Fredagskasse

Önskar du något alldeles extra eller speciellt så ring oss. Vi hjälper så gärna till.

Hjärtligt välkomna att beställa. Vi hjälper er gärna.

Catering meny

Buffé I/275 kr:

Tomat- och mozzarella med basilika
Sotad lax med avocadocréme och citrus
Kryddig kyckling med mangosalsa, romansallad och jordnötter
Vitlök-och chilistekt tunnskivad ryggbiff, med ruccola och parmesanost
Panzanella-Italiensk brödsallad
Hembakat bröd och vispat ramslökssmör
Liten vit chokladmousse med rårörda hallon

Buffé II/225 kr

Marinerad fläskfilé med gremoulatacréme
Vitlök-och örtstekt kycklingfilé med ceasarsallad
Kronärtskockshjärtan med citrus och timjan
Champinjon-och ruccolasallad
Pastasallad med pesto och tomat
Tapenade med hembakat bröd
Liten mjölkchokladpannacotta med bär

Buffé III/170 kr

Kallskuren kyckling,fläskfilé och rostbiff
med frukt och grönt
samt potatissallad alt.potatisgratäng

Minimum 15 personer och vi önskar er beställning en vecka innan avhämtning – allt för att det ska bli så bra det bara kan. Vi finns på telefon 0510 – 20102 eller 070 – 34 35 296 eller skafferiet.lidkoping@gmail.com VÄLKOMNA