Mat/på bilden
God mat är vår grej..
Veckans lunch
7 Oktober – 11 Oktober
Måndag
Kålpudding med gräddsås och lingon
Stekt panerad rödspätta med skagenröra, dill och citron
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk alt. löksås och lingon
Ångad kolja med champinjoner, bacon, lök och Sandefjordssås
Onsdag
Rimmat fläsklägg med rotmos och senap
Bakad lax med blomkålspuré, brynt smör, chili, räkor och persilja
Torsdag
Stekt kyckling med sesamstekt broccoli, chilimajonnäs och rostad potatis
Saffransdoftande fiskgryta med vitlöksbröd
Fredag
Hjortfärsbiff med svarta vinbär, broccoli och svampsås
Bakad fiskfilé med Chevré crème, betor och mandel
Hela veckan:
Pasta carbonara med äggula och parmesan
Bakad rotselleri med svamp, misomajonnäs, äpple och hasselnötter
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
Vi Catrar också se längre ned på sidan
Instagram-feed
Mat/catering
Önskar du något alldeles extra eller speciellt så ring oss. Vi hjälper så gärna till. Hos oss är det du som bestämmer, vi råder och ger förslag. Välkomna.
Hjärtligt välkomna att beställa. Vi hjälper er gärna.
Catering meny
Buffé I/325 kr:
Tomat- och mozzarella med basilika
Sotad lax med avocadocréme och citrus
Kryddig kyckling med mangosalsa, romansallad och jordnötter
Vitlök-och chilistekt tunnskivad ryggbiff, med ruccola och parmesanost
Panzanella-Italiensk brödsallad
Hembakat bröd och vispat ramslökssmör
Liten vit chokladmousse med rårörda hallon
Buffé II/275 kr
Marinerad fläskfilé med gremoulatacréme
Vitlök-och örtstekt kycklingfilé med ceasarsallad
Kronärtskockshjärtan med citrus och timjan
Champinjon-och ruccolasallad
Pastasallad med pesto och tomat
Tapenade med hembakat bröd
Liten mjölkchokladpannacotta med bär
Buffé III/225 kr
Kallskuren kyckling,fläskfilé och rostbiff
med frukt och grönt
samt potatissallad alt.potatisgratäng
Minimum 15 personer och vi önskar er beställning en vecka innan avhämtning – allt för att det ska bli så bra det bara kan. Vi finns på telefon 0510 – 20102 eller 070 – 34 35 296 eller skafferiet.lidkoping@gmail.com VÄLKOMNA