Veckans lunch

 
29 april – 3 maj
Måndag
Flankstek med ramslökssky, parmesancrème och pommes
Örtbakad kolja med räkor, sockerärtor, vitvinssås och potatispuré
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås och lingon
Stekt havskatt med betor, fetaost, spenat och dillsmör
Onsdag
1:a Maj stängt..
Torsdag
Stekt kyckling med patatas brava och tomataioli
Bakad torsk med friterad blomkål, spenat, mandel och sandefjordssås
Fredag
Kalvfärsbiff med brynt smör, ärtor, lingon och potatispuré
Gravad lax med pepparrot och dillstuvad potatis
Hela veckan:
Sallad på kryddig kyckling, mango, crèmefraiche och jordnötter
Pasta Roma- ryggbiff, champinjoner, svartpeppar, tryffelolja, lök, grädde och parmesan
Pasta med ramslök, bladspenat, citronzest, rostade frön, grädde och parmesan
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
Välkomna!!
 

Vi Catrar också se längre ned på sidan