2 oktober – 6 oktober
Måndag
Thüringer med chilimajonnäs, koriander, salladslök, friterad lök och potatispuré
Stekt panerad rödspätta med dansk remoulad, citron och pommes
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås och lingon
Bakad kolja med broccoli, rotselleripuré och brynt dragonsmör
Onsdag
Kålpudding med gräddsås, potatispuré och lingon
Sotad kolja med dillcrème, syrad morot, dillig gurka och rostad potatis
Torsdag
Pepparstekt kyckling med majs- och tomatsalsa, koriandercrème och ugnsbakad potatis
Fiskgryta toppad med räkor, krutonger och aioli
Fredag
Nattbakad högrev med bakad rödlök, brynt smörhollandaise, rödvinssås
Smörstekt torsk med ragu på tomat, och belugalinser, persiljeemulsion och råstekt potatis
Hela veckan:
Pasta med räkor, basilika, chili, vitlök, tomat, champinjoner och grädde
Svampfylld kroppkaka med rostad kålbuljong, spetskål, champinjoner, lingon och grönkål
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
Välkomna!!
Vi Catrar också se längre ned på sidan