9 december – 13 december
Måndag
Vaggeryd´s isterband med persiljestuvad potatis, senap och betor
Stekt panerad rödspätta med skagenröra, citron och örter
Tisdag
Sotad karré med savojkål, gräddsås med äpple och potatispuré
Ångad kolja med ägg-och persiljesås
Onsdag
Lammfärsbiff med tzatziki, tomatsås och ugnsbakad potatis
Kolja med räkor, smöriga ärtor, spetskål och vitvinssås
Torsdag
Kycklinggryta med svamp och dragon serveras med rostad potatis
Stekt torsk med mandel, salladslök, dill, brynt smör och potatispuré
Fredag
Oxfärsbiff med vitlökssmör, bakad tomat, rödvinssås och råstekt potatis
Fiskgryta med lax, räkor, fänkål, tomat, saffran och krutonger
Hela veckan:
Bami goreng med stekt ägg och räkchips
Toast- Chevré, betor, morot, balsamico, silverlök och gräslöksmajonnäs
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
Vi Catrar också se längre ned på sidan