Veckans lunch

 
4 mars – 8 mars
Måndag
Köttfärslimpa med champinjonsås, lingon och potatispuré
Ångad torsk med tomatiserad saffranssås och olivkrisp
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås och lingon
Bakad kolja med smörkokt purjolök, rostad mandel, vitvinssås och potatispuré
Onsdag
Flankstek med smörkokt lök, senaps crème, rödvinssås, friterad tärnad potatis
Frikassé-torsk, lax, rotfrukter, tomat och vitvinssås
Torsdag
Stekt kyckling med jordärtskocka, äpple sallad, sky
Ostgratinerad fiskfilé, bladspenat, vitvinssås och potatispuré
Fredag
Schnitzel med jalapeñosmör, sallad och dirty fries
Stekt torsk med gräddig spetskål, bacon, rödbetor
Hela veckan:
Dagens pasta
Rostad blomkål, blomkålpuré, sojasmör, chili och friterad vitlök
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
Välkomna!!
 

Vi Catrar också se längre ned på sidan