Veckans lunch

   17 januari-21 januari 
Vi Catrar också se längre ned på sidan

Måndag
Kalvfärsbiff med gräddkokt rödlök, lingon och potatispuré
Fiskgryta med räkor, saffransaioli och krutonger
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås och lingon till båda
Ångad torsk med gräddiga linser, dill och picklad gulbeta
Onsdag
Hjortfärsbiff med havtorn, kål, rödvinssås och potatispuré
Stekt torsk med räkor, gurka, dill, pepparrot och brynt smör
Torsdag
Stekt kyckling med bacon, caesardressing, krutonger, romansallad och rostad potatis
Ångad kolja med räkor, äggsås, pepparrot och persilja
Potatis-och purjolökssoppa, pannkakor med sylt å grädde
Fredag
Bakad högrev med rotselleri, svamp, sky och senapsfrö
Ångad torsk med bakad jordärtskocka, räkor, fänkål och skaldjurssås
Hela veckan:
Köttfärslasagne med tomatsås och bechamel
Tagliatelle med Karl-Johan, champinjoner, ostronskivling, persilja, citron och parmesan
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås