Veckans lunch
18 januari till 22 januari
Vi Catrar också se längre ned på sidan
Måndag:
Stekt kyckling med soltorkad tomat, kronärtskocka och olivrostad potatis
Stekt torsk med dillstuvad potatis, pepparrot och citron
Bakad rotselleri med linsragu, friterat, parmesan och krasse
Chrevresallad med lufttorkad skinka, blåbär och rostade hasselnötter
Skafferiets köttbullar med gräddsås och rårörda lingon
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk alt. löksås och lingon
Ångad torsk med hummersky, julienne och potatispuré
Bakad rotselleri med linsragu, friterat, parmesan och krasse
Chrevresallad med lufttorkad skinka, blåbär och rostade hasselnötter
Skafferiets köttbullar med gräddsås och rårörda lingon
Onsdag
Fläskschnitzel med citronsmör, svamp, lök, sky och råstekt potatis
Stekt torsk med räksalsa och chilimajonnäs
Bakad rotselleri med linsragu, friterat, parmesan och krasse
Chrevresallad med lufttorkad skinka, blåbär och rostade hasselnötter
Skafferiets köttbullar med gräddsås och rårörda lingon
Torsdag
Svampsoppa, pannkakor med sylt å grädde
Bakad lax med blomkålspuré, broccoli, vindruvor och mandel
Bakad rotselleri med linsragu, friterat, parmesan och krasse
Chrevresallad med lufttorkad skinka, blåbär och rostade hasselnötter
Skafferiets köttbullar med gräddsås och rårörda lingon
Fredag
Hjortfärsbullar med enbärssås, rårörda bär och potatispuré
Ångad torsk med grönkål, svamp, vitvinssås och potatispuré
Bakad rotselleri med linsragu, friterat, parmesan och krasse
Chrevresallad med lufttorkad skinka, blåbär och rostade hasselnötter
Skafferiets köttbullar med gräddsås och rårörda lingon