Veckans lunch

18 januari till 22 januari
Vi Catrar också se längre ned på sidan

Måndag:

Stekt kyckling med soltorkad tomat, kronärtskocka och olivrostad potatis
Stekt torsk med dillstuvad potatis, pepparrot och citron
Bakad rotselleri med linsragu, friterat, parmesan och krasse
Chrevresallad med lufttorkad skinka, blåbär och rostade hasselnötter
Skafferiets köttbullar med gräddsås och rårörda lingon

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk alt. löksås och lingon
Ångad torsk med hummersky, julienne och potatispuré
Bakad rotselleri med linsragu, friterat, parmesan och krasse
Chrevresallad med lufttorkad skinka, blåbär och rostade hasselnötter
Skafferiets köttbullar med gräddsås och rårörda lingon

Onsdag

Fläskschnitzel med citronsmör, svamp, lök, sky och råstekt potatis
Stekt torsk med räksalsa och chilimajonnäs
Bakad rotselleri med linsragu, friterat, parmesan och krasse
Chrevresallad med lufttorkad skinka, blåbär och rostade hasselnötter
Skafferiets köttbullar med gräddsås och rårörda lingon

Torsdag

Svampsoppa, pannkakor med sylt å grädde
Bakad lax med blomkålspuré, broccoli, vindruvor och mandel
Bakad rotselleri med linsragu, friterat, parmesan och krasse
Chrevresallad med lufttorkad skinka, blåbär och rostade hasselnötter
Skafferiets köttbullar med gräddsås och rårörda lingon

Fredag

Hjortfärsbullar med enbärssås, rårörda bär och potatispuré
Ångad torsk med grönkål, svamp, vitvinssås och potatispuré
Bakad rotselleri med linsragu, friterat, parmesan och krasse
Chrevresallad med lufttorkad skinka, blåbär och rostade hasselnötter
Skafferiets köttbullar med gräddsås och rårörda lingon