Veckans lunch

 

6 februari – 10 februari

Måndag
Biff på högrev med kapris, rödbetor, lök och senapscrème samt råstekt potatis
Ångad torsk med tomatiserad saffranssås och olivkrisp
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk eller löksås och lingon
Torsk x 2 med stuvad och friterad jordärtskocka, svamp, brynt smör och spenat
Onsdag
Färsbiff med sjömanspotatis, persiljecréme och saltgurka
Stekt torsk med kräftröra, citron och friterad potatis
Torsdag
Stekt kyckling med bacon, Caesardressing, sallad, tomat, krutonger och klyftpotatis
Ostgratinerad kolja med bladspenat, vitvinssås och potatispuré
Fredag
Långbakad karré med svamp, rödlöksmarmelad, sky, dragonmajonnäs och pommes
Bakad torsk med bacon, purjolök, rödvinssås och potatispuré
Hela veckan:
Pasta carbonara med parmesan och ruccola
Bakad blomkål med rotselleripuré, grönkål, rostade nötter och brynt smör
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
Välkomna!!

 

 

Vi Catrar också se längre ned på sidan