Veckans lunch

19 oktober till 23 oktober
Vi Catrar också se längre ned på sidan

Måndag:

Thüringer-salladslök, koriander, chilimajonnäs, potatispuré
Stekt torsk med rotselleripuré, sidfläsk, persilja och brynt smör
Spenat- och svamplasagne med ruccola
Köttfärslasagne med tzatziki
Skafferiets köttbullar med gräddsås och rårörda lingon

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk alt.löksås och rårörda lingon
Ångad torsk med rotfrukter, tomatsky och saffransaioli
Spenat- och svamplasagne med ruccola
Köttfärslasagne med tzatziki
Skafferiets köttbullar med gräddsås och rårörda lingon

Onsdag

Krispig kotlettrad, äppelkompott, friterade rotfrukter, potatispuré
Ugnsbakad lax med räk-och dillhollandaisé
Spenat- och svamplasagne med ruccola
Köttfärslasagne med tzatziki
Skafferiets köttbullar med gräddsås och rårörda lingon

Torsdag

Citron-och timjansstekt kyckling med parmesanpotatis och tomatcréme
Ugnsbakad torsk med gubbröra och brynt smör
Spenat- och svamplasagne med ruccola
Köttfärslasagne med tzatziki
Skafferiets köttbullar med gräddsås och rårörda lingon

Fredag

Biff minute, bearnaise, vitlöksbakad tomat och pommes
Ångad rödtungsfilé med skaldjurssås och pommes duchesse
Spenat- och svamplasagne med ruccola
Köttfärslasagne med tzatziki
Skafferiets köttbullar med gräddsås och rårörda lingon