Veckans lunch

   3 oktober – 7 oktober

Måndag
Thüringer med salladslök, koriander, chilimajonnäs, friterad lök, krutong och potatispuré
Stekt panerad rödspätta med skagenröra, citron och friterad potatis
Tisdag
Rosmarinskryddad karré med äpple, senap, gräddsky och potatispuré
Stekt fiskfilé med dillstuvad potatis och riven pepparrot
Onsdag
Oxfärsbiff med pepparsås och rostad potatis
Bakad lax med kräftstjärtar och skaldjursrisotto
Torsdag
Stekt kyckling med bakat päron, Chevré, kycklingsky och rostad potatis
Ångad torsk med gulbeta, havtorn, mandel, vitvinssås och kokt potatis
Fredag
Sotad pluma med tryffelmajonnäs, brynta champinjoner, rödvinssås, ruccola, råstekt potatis
Stekt torsk med räkor, ägg, picklad fänkål, brynt smör och kokt potatis
Hela veckan:
Pasta med Bolognese med riven parmesan
Svampsoppa – toast med champinjoner, grönkål och gruyère
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
 

 

 

Vi Catrar också se längre ned på sidan