Veckans lunch

    18 oktober – 22 oktober 
Vi Catrar också se längre ned på sidan

Måndag
 
Nötfärsbiff med champinjonsås och pressgurka
Ångad torsk med ägg-och persiljesås
Ostgratinerad quesadilla med salsa, sallad och créme fraiche
Tisdag
Fläsknoisette med tomat, champinjoner, vitlök, rödvinssås och potatispuré
Stekt flundrafilé med rödbetor, kapris, persilja och brynt smör
Onsdag
Gryta på högrev, tomat, svamp och lök med saltgurka och potatispuré
Sotad lax med örtrisotto och parmesan
Torsdag
Grynkorv med senapssås och potatispuré
Lax-och spenatlasagne med saffranscréme
Fredag
Rådjursfärsbiff med rotselleripuré, grönkål, lingon, rödvinssås och potatiskaka
Stekt torsk med bacon, purjolök, rödvinssås och potatispuré
Hela veckan:
Pasta bolognese med parmesan
Friterad halloumi, betor, linser, gräslöksmajonnäs och spenat
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås
Ryggbiff på toast, syrad lök, dijonaise, maché, pepparrot, parmesan och pommes