Veckans lunch

        19 april till 23 april
Vi Catrar också se längre ned på sidan

Måndag:
 
Fylld köttfärslimpa – bacon, svamp, spenat, rödvinssås, potatispuré
Stekt torsk med gubbröra och brynt smör
Tisdag
Grynkorv med senapssås och potatispure
Saffransdoftande fisk och räkgryta med krutonger
Onsdag
Örtfylld porchetta med tomat, sotad lök, picklad beta och gräddsky
Laxburgare med skagenröra, picklad lök och sallad
Torsdag
Stekt kyckling med medelhavslasagne och fetaost
Ångad torsk med ramslökssås, grönt och rostad potatis
Fredag
Lammfärsbiff med tzatziki, tomatsallad och råstekt potatis
Ångad torsk med hollandaise, broccoli och dill
Hela veckan:
Pasta Bolognese med riven parmesan
Bakad spetskål, rostad mandel, ramslöksmajonnäs, parmesan och krasse
Macka – Ryggbiff, picklad lök, majonnäs, krasse, karamelliserad lök, tomat, pommes
Skafferiets köttbullar med gurka, lingon och gräddsås